Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

На чорно-білих клітинках

Дата: 12.01.2017 12:34
Кількість переглядів: 984

За традицією в грудні-січні в територіальному центрі відділенням денного перебування проводяться змагання з шахів та шашок серед ветеранів міста.

Фото без опису

 

Люди старшого покоління менше цікавляться сучасними комп’ютерними іграми, адже їх молодість проходила у часи, коли у шахи та шашки грали з реальним, а не віртуальним суперником. Тому вони з задоволенням приймають участь в змаганнях ветеранів. Дехто не бере участь у турнірі, проте заглядає разок-другий, щоб розіграти, так би мовити, легкі партії та простежити за турнірною боротьбою. Оскільки кожному учаснику відводиться певний час на партію, то виникають і цейтноти, і несподівані результати. Тож усі учасники до останньої партії продовжують боротьбу за перше місце. В шаховому турнірці 8,5 балів з 12-ти набрали два учасники: Євген Гамзін та Іван Тишківський. Лише за кращим коефіцієнтом, чемпіоном визнано Є.Гамзіна. На Третє місце в останній партії «вскочив» Микола Петренко, випередивши на 0,5 бали одразу трьох учасників.

Наразі завершується турнір із швидких шахів. За відсутності Івана Тишківського, переконливу перемогу отримав Євген Гамзін. Друге місце посів Юрій Балашов. За третє місце триває боротьба між С. Писаренком та М. Петренком.

Перемогу в шашках-64 отримав Євген Мірошніченко (7,5 балів з 10-ти) На другому місці – Микола Муравський (6,5 балів). Третє-четверте місце зайняли І. Тишківський та Ю. Балашов.

Н.Кульчицька, інструктор з трудової адаптації терцентру


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних