Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Радомишлі ще на двох вулицях проведено капітальний частковий ремонт

Дата: 22.08.2017 12:08
Кількість переглядів: 914

Міський голова Олег Соболевський назвав ремонт доріг у Радомишлі одним з найпріорітетніших питань, оскільки за непрезентабельним зовнішнім виглядом, глибокими вибоїнами в першу чергу стоїть небезпека дорожньо-транспортних пригод. Попри те, що фінансування даної галузі не дозволяє відремонтувати одразу усі вулиці міста, міською радою вишуковуються можливості, щоб вирішити питання з ремонтом доріг. 

 

Фото без опису

Таким чином, рішенням №428 двадцятої другої сесії від 13.07.2017 "Про внесення  змін до міського бюджету на 2017рік", було вирішено направити кошти з перевиконання бюджету на капітальний ремонт  частин вулиць Плетенецької та Заводської. 

Виконавцем робіт на конкурсних засадах відібрано підрядну організацію ПП "Сучасне дорожнє будівництво", яка, маючи сучасне обладнання одразу приступила до виконання робіт. Згідно договору, вартість  ремонту ділянки вулиці Плетенецької становить 1442917 грн. Вартість ремонту ділянки вулиці Заводської становить 193177 грн.  

Олег Соболевський висловив сподівання, що за умови перевиконання бюджету та співфінансування, у місті вдастся відремонтувати хоча б найнебезпечніші ділянки вулиць вже до кінця цього року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних