Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Міністерстві екології та природніх ресурсів України розглянуто питання екології м.Радомишля

Дата: 27.03.2017 12:04
Кількість переглядів: 1111

20 березня 2017 року у Міністерстві екології і природних ресурсів України відбулася зустріч міського голови Олега Соболевського, директора МКП «Водоканал» Руслана Демчука та народного депутата Павла Дзюблика з Державним секретарем Міністерства екології та природних ресурсів України Геннадієм Дмитренком з приводу виділення коштів на природоохоронні заходи.

Фото без опису

 

У 2017 році у березні місяці за кошти МКП «Водоканал» здійснювали коригування робочого проекту технічного переоснащення і заміни аварійного обладнання КМС в місті Радомишль здійснені проектні роботи для заміни аварійної труби діаметром понад 400 мм напірного колектора із запірною арматурою. Розглянувши зазначенні проекти, комісія Міністерства екології, попередньо погодила зазначений проект та внесла до порядку денного розгляд зазначеного проекту відповідній бюджетній комісії Верховної ради України з участю Міністерства екології.

Для того щоб зібрати повний пакет документів директор Демчук Р.М. звернувся до Управління екології та природних ресурсів Житомирської області для отримання екологічного висновку  та експертного звіту по зазначеній документації. За попередніми даними, вже найближчим часом зазначенні документи будуть підготовленні і директор МКП «Водоканал»,  як замовник відповідної проектної документації,  підготує запит до Міністерства екології та природних ресурсів для виділення коштів, що вкрай є необхідними для проведення ремонтних робіт у м. Радомишль.

Окрім того директор МКП «Водоканал»  звернувся до Радомишльської міської ради з проханням розглянути питання про дольову участь у здійсненні природоохоронних заходів на  найближчій сесії міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних