Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

18 серпня відбувся семінар-практикум для координаторів Автоматизованої системи муніципальної статистики

Дата: 21.08.2017 11:02
Кількість переглядів: 790

Асоціація міст України та проект "ПРОМІС" провели семінар для координаторів Автоматизованої системи муніципальної статистики (АСМС) від міст учасників системи. Участь в заході взяли 25 представників міст з 6 областей України, серед яких і представник Радомишльської міської ради.

Фото без опису

Захід відкрив виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан. Також з вітальним словом до учасників семінару звернувся головний експерт проекту "Партнерство для розвитку міст "ПРОМІС" Олег Войтович. Про сучасний інструмент муніципального управління та можливості практичного використання відкритих даних для проектного управління міста розповіла експерт та адміністратор АСМС Юлія Ткаченко. Окрім того, вона провела практичні заняття роботи з шаблонами та он-лайн роботи з системою. Голова  ГО "ІЦ "Захист права на інформацію" Олександр Лашко розповів про міжнародний досвід роботи з відкритими даними, провівши порівняльну характеристику іноземних та вітчизняних сайтів. 

Організаторам семінару вдалося цікаво та інформативно спрямувати учасників на практичне освоєння системи та отримання практичних навичок на використання АСМС у роботі міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних