Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбулась нарада при Радомишльському міському голові

Дата: 16.04.2018 09:47
Кількість переглядів: 917

У п’ятницю відбулась нарада при міському голові Володимиру Романовичу Тетерському. В нараді також взяли участь перший заступник міського голови Олег Соболевський, виконуючі обов’язки  старост  сіл Радомишльської об’єднаної   територіальної громади.

         На нараді обговорювались питання утримання освітніх, медичних, культурних закладів громади. Розглядалось питання пільгового перевезення пасажирів автомобільним та залізничним транспортом.

З настанням весни  гостро постало питання ремонту доріг. Про це питали і в.о. старост сіл, які увійшли до об’єднаної територіальної громади.

Як зазначив Володимир Романович, відповідно до реформи децентралізації, з 01 січня 2018 року дороги місцевого значення перейшли під відповідальність обласної державної адміністрації. Комунальні дороги залишились у віданні  громади. У Радомишльському районі розпочато роботу з приведення цієї категорії доріг у належний експлуатаційний стан. Продовжиться капітальний ремонт  автошляху Радомишль – Чайківка (ділянка Верлок – Борщів). В процесі виготовлення проект та частково виконані роботи по капітальному ремонту  автодороги Радомишль – Травневе через Кичкирі – Глиницю. В стадії розробки проектно-кошторисна документація на автодорогу Кримок – Хомівка, по населених пунктах: с. Лутівка (вул. Травнева, Заозерна,); м. Радомишль: частина вулиць Мала Житомирська, Отамана Мордалевича,  Русанівська.

Завершується технологічна підготовка до проведення ямкового ремонту вулиць міста.

Дорога державного значення Кочерів – Малин: виготовлена проектно-кошторисна документація, на даний час триває тендерна процедура з визначенням підрядника виконання робіт.

Міський голова Володимир Тетерський також зауважив, що роботи по соціальному розвитку об’єднаної територіальної громади будуть продовжуватися і надалі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних