Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 20.02.2018 09:41
Кількість переглядів: 665

Відповідно до Указу Президента України від 11.02. 2004 року 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

З 1979 року до 1989 року близько ста п’ятидесяти тисяч українців пройшли через горнило «афганської війни».

Вшановують в Україні і всіх тих, хто брав участь в інших війнах.

15 лютого 2018 року  в міському Будинку  культури відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 29-ї  річниці виведення радянських військ з Афганістану.

На даному  західі-пам»яті   були присутні: керівництво району та міста, військові службовці, ветерани бойових дій  на території інших держав, представники районних служб, установ та організацій, волонтерських та громадських організацій.

Всіх присутніх   привітали: міський голова  Володимир Тетерський,  голова районної ради Олександр Потієнко, голова адміністрації Світлана Ковальчук,помічник народного депутата України Павла Дзюблика, голова районної ветеранської організації Велерій Жлуктенко та голова спілки Афганістану Юрій Черних.

Вшановуючи мужність, патріотизм та самовідданість громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу, активну громадянську позицію та з нагоди відзначення 29-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану, Почесними  грамотами районної державної адміністрації, районної ради та міської ради  було  нагороджено  військовослужбовців-інтернаціоналістів нашого району.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих у бойових діях та поклали квіти до пам`ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам на Меморіалі Слави.
Усі присутні в залі   мали змогу згадати  ті страшні події,  проглянувши  відеоролики та прослухавши пісні на військову тематику, які підготували працівники культури міста.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.