Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Народний депутат України Павло Дзюблик звітував у Верховній раді

Дата: 29.01.2018 09:31
Кількість переглядів: 662

У п’ятницю 26 січня на запрошення народного депутата Павла Дзюблика до законодавчого органу державної влади приїхало кілька десятків журналістів та відповідальних за офіційні веб-сайти його виборчого округу.

Фото без опису

Офіційна частина зустрічі пройшла у формі пресконференції.  Зі слів Павла Володимировича, пріоритетами у роботі для нього є відстоювання інтересів громадян, держави та рідного регіону – Житомирщини.

До Верховної Ради ним було подано 90 законопроектів та зроблено 131 депутатський запит, більшість яких надіслано на адресу уряду. Розглянуто 3630 письмових звернень громадян. З них 1980 заявникам з кожних 7 районів округу надано матеріальну допомогу від 300 до 500 грн., загальною сумою 510 179 грн. «За «трирічку» вдалось зробити чимало, проте попереду чекає ще багато роботи для того, аби зміни, які відбулись в нашій країні, стали більш відчутними», – зазначив нардеп.

Фото без опису

Розповідаючи про роботу в парламенті, Павло Дзюблик зупинився на цілому ряді успішно запроваджених чи таких, що будуть запроваджені, законів, котрі допоможуть суттєво вберегти наші природні багатства і надра від неконтрольованого використання чи грабунку під прикриттям господарювання.

Журналісти та представники різних структур районів округу цікавилися насамперед вирішенням проблемних питань своїх громад: медична реформа, освіта, болючі земельні питання.  

Народний депутат не схвалює медичної реформи у такій формі, як нині. На його думку, неможливо запроваджувати платне медичне обслуговування по-сучасному, так би мовити, не позбувшись несучасного, застарілого діагностичного обладнання, не поліпшивши матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я, особливо — у сільських населених пунктах тощо. Вихід – страхова медицина.

Закінченням зустрічі  стала екскурсія Верховню Радою. Зали і кулуари, зрозуміло були порожніми, депутати працюють  в комітетах та округах.

Фото без опису

Павло Дзюблик запропонував частіше проводити зустрічі у форматі такого відкритого спілкування, яке відбулося цього разу, і розраховує на активний діалог, без якого втрачається сенс і роль представництва будь-якого парламентарія, як голосу своїх виборців.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних