Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Привітання міського голови з Днем Національної поліції України

Дата: 04.08.2017 06:39
Кількість переглядів: 2073

Шановні працівники органів внутрішніх справ! Вітаю Вас з професійним святом – Днем Національної поліції України!

  Це одне з нових офіційних державних і професійних свят України.    Воно відзначається щорічно 4-го серпня і ця дата обрана не випадково. В цей день, в 2015-му році, Президент України підписав, затверджений раніше Верховною Радою України, Закон України «Про Національну поліцію».

  Україна - держава, в якій повага до думки суспільства, є одним з фундаментальних пріоритетів. Тож на нову Національну поліцію в значній мірі покладені надії та обов’язки не лише протидії злочинності, підтримки публічного порядку та громадської безпеки, але й задля охорони прав і свобод людини. Суспільство очікує, що у виконанні своїх обов’язків нова поліція буде прозоріша, стійка в нетерпимості до процесів корупції, справедлива, ефективна і відкрита.

   Сьогодні хочу привітати всіх, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками закону - справою всього життя. Глибоко переконаний, що ваша відданість справі, уміння долати труднощі і перешкоди будуть надійними оберегами життя, здоров’я та добробуту українського народу.

   Усі радомишляни вдячні вам за ту працю, яку ви вкладаєте у підтримання свободи і права, і за те істинне духовне рішення, яке підштовхнуло вас встати на варті законних інтересів держави! Особливі слова подяки висловлюємо ветеранам правоохоронних органів, які роблять величезний внесок у виховання молодих співробітників і щедро діляться своїми професійними знаннями та багатим життєвим досвідом.

  Бажаю вам міцного здоров'я, особистого щастя, в домівках – світла і злагоди, в серцях – добра, в помислах – мудрості, в службових справах – принциповості і наполегливості. Стабільності та нових звершень у нелегкій, але такій потрібній людям службі.

 

З повагою   міський голова                                  Олег Соболевський

                                         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.