Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Поліцейські Радомишля провели профілактичні заходи серед водіїв-скутеристів

Дата: 25.09.2017 23:30
Кількість переглядів: 937

Обговоривши на черговій сесії міської ради проблему безпечного відпочинку у громадських місцях Радомишля, міським головою було направлено письмове звернення депутатів міської ради  начальнику СВ Радомишльського відділення поліції Коростишівського ВП ГУ Національної поліції в Житомирській області Нікурадзе Д.А. Причиною звернення стали випадки надзвичайно нахабної поведінки,часто неповнолітніх, водіїв двоколісного мототранспорту, які, переміщуючись пішохідною зоною, загрожували безпеці оточуючих.

Фото без опису

9 та 10 вересня поліцейські Радомишля провели профілактичні заходи серед водіїв-скутеристів шляхом перевірки наявності екіпіровки, а також необхідних документів на транспортний засіб та на право керування ним. 

За період відпрацювання було виявлено чимало порушень, 12 водіїв притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1,2 ст. 126 КУпАП  (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки ), ч.5,6 ст. 121 КУпАП (Порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами). Скутери доправлялися на штрафмайданчик Радомишльського відділення поліції.

Також, під час відпрацювання було виявлено порушення правил дорожнього руху водіями, які не досягли 16-річного віку, тож керувати даними транспортними засобами їм категорично заборонено. Порушників доставляли у відділення поліції, де з ними та їхніми батьками проводилися профілактичні бесіди. Сумно, що купляючи таку "іграшку" дитині, батьки і не замислюються, що, не володіючи необхідними знаннями та навиками, неповнолітній учасник дорожнього руху наражає на небезпеку не лише себе, але й інших людей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних