Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Оголошення

27 Липня, 2021 р., 09:54
Управління забезпечення реалізації повноважень у Житомирській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях повідомляє про продаж на аукціоні з умовами - окремого майна — будівлі дільниці ветеринарної медицини загальною площею 59,2 кв.м, сараю літ. «Б», гаража літ. «Г», вбиральні літ. «У», огорожі № 1-2 та колодязю літ. «к», за адресою: Житомирська обл., Радомишльський р-н, с. Ставки (с. Леніне), вул. Молодіжна, 1-а. Балансоутримувач - Радомишльська районна державна лікарня ветеринарної медицини.
20 Липня, 2021 р., 10:29
14 липня 2021 року в залі засідань міської ради відбулось засідання конкурсної комісії з визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів за територіальним принципом на території Радомишльської міської ради.
15 Липня, 2021 р., 10:44
Протокольним рішенням постійної комісії міської ради з питань законності, правопорядку, прав громадян, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування було рекомендовано розглянути на черговій сесії міської ради   внесення змін до рішення міської ради від 11.03.2021 року № 236 «Про затвердження Положення  про порядок проведення конкурсу та призначення директорів закладів освіти Радомишльської міської ради» у частині  призначення директорів закладів дошкільної та позашкільної освіти.
06 Липня, 2021 р., 12:13
Рішенням 7 сесії VIII скликання від 24.06.2021 року № 416

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних